Liga 1

Decizia CEx i-a şocat pe ieşeni: "Barajul acesta e împotriva regulamentului, mergem la TAS!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2013

UPDATE 13:50

Prunea a revenit într-o intervenţie la altă televiziune: "Dacă aş fi în locul celor de la Chiajna, nu m-aş prezenta la meciul de baraj. În mod normal, ei ar fi trebuit să rămînă în Liga 1! Lucrurile nu vor rămîne aşa, ne vom adresa la TAS. Acum s-a văzut ce înseamnă Poli Timişoara şi alte echipe care au fost retrogradate din cauza licenţei. S-a încălcat grav statutul FRF", a spus preşedintele ieşenilor la televiziunea sportro.

***

Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi, a vorbit despre decizia Comitetului Executiv de a organiza un meci de baraj între Concordia Chiajna şi Rapid pentru a decide a 18-a echipă din Liga 1.


Sînt foarte suprins că membrii Comitetului Executiv au încălcat statutele şi regulamentele în vigoare. Nu mă aşteptam deloc la această decizie.

Citeşte şi: S-a decis » Rapid-Chiajna, baraj pentru rămînerea în Liga 1 pe 13 iulie, ora 21:00!

Ne vom reuni toţi cei de la Iaşi, să vedem ce avem de făcut şi vom lua o decizie. Oricum, dacă Rapid va juca în Liga 1, este o încălcare flagrantă a regulamentelor!”, a spus Florin Prunea, conform DigiSport.

Giuleştenii nu au primit licenţa din cauza problemelor financiare, în timp ce ilfovenii au încheiat sezonul pe locul 15, retrogradabil. Iaşiul a terminat pe poziţia a 16-a.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.