Liga 1

Pancu îşi cheamă colegii la antrenamente: "Vrem să-i convingem şi pe Săpunaru şi Niculae să joace pentru Rapid la baraj!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2013

Atacantul Rapidului, Daniel Pancu, a declarat că decizia Comitetului Executiv al FRF de a se juca un baraj cu Concordia Chiajna pentru locul al 18-lea din Liga 1 este "absolut comică".


"Decizia este absolut comică, nu are nici o treabă cu fotbalul. Nici nu se ştiu exact jucătorii din lot, nu avem pregătirea necesară, ce să jucăm? Şi la fel este şi la Concordia. Este absurd, cei din Comitetul Executiv trebuiau să ia decizia asta cel puţin acum trei săptămîni, pentru că ambele echipe aveau încă loturile de jucători cu care au terminat campionatul.

Nu ştiu cine a putut să ia o astfel de decizie, probabil era singura posibilitate legală. E foarte greu pentru ambele echipe, nu ştiu ce pot face după o săptămînă de pregătire. Eu cred că trebuia să se aleagă una dintre Chiajna şi Rapid", a spus Daniel Pancu la DolceSport.

Acesta a vorbit şi despre şansele ca el să evolueze în baraj: "Mie mi-a expirat contractul la 30 iunie, să vedem ce putem face. Se poate face o înţelegere pe termen scurt. Deja am vorbit cu toţi colegii şi vom veni la antrenamente de luni. Încercăm să-i convingem şi pe Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae să joace alături de noi în acest meci, ei fiind liberi de contract".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.