Liga 1

Copos tot vrea să vîndă Rapidul: "Respectăm barajul, nu mergem la TAS! Sper ca luni să semnez actele cu Cristescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 iulie 2013

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a declarat că gruparea giuleşteană respectă decizia Comitetului Executiv al FRF, de a disputa un baraj de rămînere în Liga 1, dar a precizat că este curios să vadă motivarea acestei hotărîri.


"Decizia de a juca barajul o respectăm. Rapidiştii au respectat totdeauna hotărârile forurilor fotbalistice, iar Comitetul Executiv este un organ competent. Nu intenţionăm să atacăm decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, dar suntem foarte curioşi să vedem şi noi motivarea deciziei luată astăzi de Comitetul Executiv", a spus George Copos.

"Să ne grăbim cu vînzarea"
George Copos a precizat că trebuie finalizat cît mai rapid procesul de vînzare a Rapidului, mai ales avînd în vederea decizia Comitetului Executiv al FRF. "După această decizie a Comitetului Executiv, cu atît mai mult trebuie să ne grăbim să finalizăm procesul de vînzare a clubului cu noii investitori. Hotărîrea mea de a ieşi din fotbal este luată şi nu are absolut nici o legătură cu decizia luată astăzi de Comitetul Executiv.

Citeşte şi: S-a decis viitorul Ligii 1 » Comitetul Executiv a hotărît ca Rapid şi Chiajna să dispute un baraj pentru rămînerea în Liga 1!

Repet, consider că este foarte important să finalizăm procedura de vînzare, noi am pregătit toate documentele, am discutat şi cu domnul Adrian Zamfir, care este un om extraordinar, şi cred că luni putem să semnăm actele. Trebuie să rapidizăm totul pentru ca noii investitori ai clubului să pregătească temeinic acest meci de baraj, unul instoric pentru istoria clubului Rapid. Faptul că Rapid are şansa să rămînă în Liga 1 în urma acestui baraj nu a modificat absolut deloc termenii negociaţi cu domnii Cristescu şi Zamfir. Sumele convenite au rămas identice, chiar de la începutul negocierilor", a adăugat Copos.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, în şedinţa de sîmbătă, ca în ediţia 2013/2014 a Ligii 1 să participe 18 echipe, Rapid şi Concordia Chiajna urmînd să dispute, în data de 13 iulie, un baraj de menţinere.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.