Liga 1

Valentin Lazăr a ajuns în cantonamentul lui Dinamo: "Sper să mai ştiu să lovesc mingea!"

Şeful roş-albilor ştie să lovească balonul, însă îşi mai poate îmbunătăţi calităţile dacă vrea un tricou de titular

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Azi, ajunge şi Ionuţ Şerban, care a avut nevoie de acordul parental spre a veni în Anglia.

Calvarul a luat final pentru doi foşti "studenţi", Valentin Lazăr şi Ionuţ Şerban, se pot antrena sub comanda lui Mulţescu. Săptămîna viitoare cluburile vor discuta transferul lor.

Mijlocaşul dreapta a ajuns încă de ieri în cantonamentul roş-albilor şi, deşi vizibil obosit, era fericit atunci cînd a pozat pentru GSP. "Nici nu ştiu dacă mai ştiu să lovesc corect mingea, din decembrie 2012 aştept momentul eliberării de Sportul! Am ales Dinamo fiindcă este un brand şi vreau să devin un nume respectat de către fani. Vreau să formăm un grup care să devină numărul 1 în România şi să ajungem să impresionăm în Europa. Dinamo va ajunge, în scurt timp, să se dueleze cu Steaua şi să fie campioană", a comentat proaspătul venit în "haită".

Spre deosebire de mijlocaşul de 23 de ani, Şerban, fundaş de bandă, în vîrstă de 17 ani, a avut nevoie de acordul parental spre a i se face formalităţile de sosire în Marea Britanie.

Părinţii şi-au dat acordul, doar că actele au fost făcute cu data de azi, nu de ieri, cum ar fi dorit dinamoviştii, aşa că puştiul va ajunge de-abia după-amiază la Oulton Hall. Oricum, cei doi au avut de mai mult timp un program de pregătire avizat de staff-ul tehnic al roş-albilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.