Campionate

Balotelli a luat foc fiindcă nu i s-a făcut loc în trafic: ”Dacă mă supăr, îmi iau tanc!” :)

+2 Foto
Musculosul Mario are probabil o afinitate pentru vehiculele de armată...

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

SuperMario i-a ameninţat pe Twitter pe participanţii la trafic care au îndrăznit să-i stea în cale.

Cînd toată lumea credea că a început să se maturizeze, Mario Balotelli a ieşit din nou în "decor". Atacantul Milanului, 22 de ani, a avut zilele trecute un incident în trafic şi şi-a vărsat nervii pe Twitter: "Cînd cineva conduce un Ferrari şi îţi dă flash-uri, atunci dă-te naibii la o parte din calea lui! Eu aşa aş face"

Mai tîrziu însă i-au venit idei şi a postat din nou pe Twitter: "Sau mai bine mi-aş cumpăra un TANC!". După care a inserat o fotografie în care se vede un tanc de armată trecînd cu şenilele peste o limuzină ce staţiona.

"Bine că e doar o glumă", au comentat jurnaliştii de la Daily Mail, familiarizaţi cu trăznăile lui Balotelli de pe vremea cînd evolua la Man. City (2010 - 2013).

Nimeni n-a uitat că italianul şi-a luat la ţintă colegii de la Academie cu săgeţi de darts. Şi că s-a încăierat cu antrenorul Mancini. Nemaivorbind că în primele 8 luni la City, maşina i-a fost ridicată de 27 de ori şi a plătit în total 11.000 de euro numai amenzi de circulaţie!

340.000 de euro a fost cuantumul amenzilor încasate de Balotelli în primul sezon la Man. City de la club sau de la agenţii de circulaţie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.