Liga 1

Axente: "Cît am jucat la Dinamo, am demonstrat că sînt un jucător bun. Nu ştiu de ce au vrut să reziliem contractul!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday, 08 July 2013

Mircea Axente s-a întors în ţară şi, în orele următoare, urmează să-şi rezilieze contractul cu Dinamo apoi, cel mai probabil, va semna cu Vasluiul. Atacantul de 26 de ani spune că a fost luat prin surprindere de solicitarea şefilor, de a rupe acordul cu clubul.

"Sincer, am fost luat puţin pe nepregătite, nu mă aşteptam să ne despărţim acum, cînd eram în cantonament. Şefii mi-au propus să reziliem contractul, iar eu am acceptat pentru că aş vrea să joc mai mult decît sezonul precedent, iar eu am simţit că pe viitor aş fi fost tot o soluţie de rezervă", a declarat Axente pentru gsp.ro.

Mircea bănuieşte că a fost dat afară din cauza salariului mare: "Nu ştiu care a fost adevăratul motiv al conducerii pentru că eu, cînd mi s-a oferit şansa, am demonstrat că sînt un jucător bun şi că am făcut faţă la un club ca Dinamo. Am ceva regrete că n-am avut şansa să joc mai mult să arăt ce pot, dar este mai bine şi pentru ei, şi pentru mine. Am cîştigat experienţă la un club mare ca Dinamo, am prins patru antrenori şi am învăţat de la fiecare cîte ceva!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.