Liga 1

"Haita" schilodită » Durimel şi Hasanovici nu au impresionat în Anglia şi ar putea fi împrumutaţi de Dinamo

Durimel nu l-a încîntat pe Mulţescu.

Articol de Eduard Apostol, Alex Nicodim (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo se împuţinează, a plecat o echipă întreagă, însă Mulţescu a primit asigurări că va mai primi cîţiva jucători pînă la startul campionatului.

Gigi Mulţescu are mai puţin de două săptămîni pînă la prima etapă în care va juca în deplasare cu Timişoara şi nu ştie exact cu ce formulă va debuta în noul sezon. Acum, are în lot 24 de jucători, însă la Bucureşti se mai pregătesc să plece cel puţin doi, dacă nu chiar patru! Bălgrădean şi Grigore aşteaptă şi ei să se despartă de "cîini", în timp ce Durimel şi Hasanovici sînt obligaţi să facă minuni în ultimele zile ale stagiului din Anglia, în caz contrar vor fi împrumutaţi.

Dinamo mai aşteaptă cel puţin doi atacanţi, aşa spun şi Mulţescu, şi Anghelache, plus doi mijlocaşi şi un portar. Bineînţeles, asta ar fi varianta ideală, la care visează cei din staff-ul tehnic. Mai ales că, în acest moment sunt trei la număr, cu unul mai puţin decît atacanţii din lot! Sînt Naumovski, Bălgrădean şi Manyur versus Dănciulescu, Cristea, Thomas şi Pape. Aceasta în condiţiile în care Andrei va fi reţinut în lot, deşi i se caută asiduu echipă să plece.

Roş-albii au luat în calcul şi să schimbe modulul de joc tradiţional, 4-4-2, în care au evoluat nu doar în această pregătire de vară, ci şi în ultimul sezon, Mulţescu avînd pregătite alte două sisteme de rezervă, 4-1-4-1 şi 4-2-3-1.

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă
Naumovski - Rus, Luchin, Asanovici, Fai - Matei, Boubacar, Curtean, Rotariu - Dănciulescu, Pape Abdoullaye

9 jucători a transferat Dinamo în această vară, toţi gratis: Fai, Asanovici, Hasanovici, Durimel, Vaştag, Thomas, Pape, Lazăr şi Şerban

8 dinamovişti au plecat: Alexe, Nica, Axente, Scutaru, Muşat, Homei, Dandea şi Tudose. Stănescu şi Balint au fost împrumutaţi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.