Liga 1

Participarea în Ligă a schimbat planul în privinţa lui Chiricheş » Cum vor steliştii să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 July 2013

Steaua l-a vîndut pe Raul Rusescu pe 2,4 milioane de euro şi a încercat să dea lovitura cu Vlad Chiricheş. Dar preţul foarte mare cerut de campioni ar putea să-l ţină pe fundaş pe loc.

Impresarul Victor Becali spune că Vlad Chiricheş are şanse mari să continue la Steaua, roş-albaştrii cerînd în schimbul său 8 milioane de euro. De asemenea, unul dintre motivele pentru care steliştii nu vor să se despartă de fundaş este eventuala calificare în grupele Ligii, care i-ar putea creşte substanţial cota.

"8 milioane de euro plătiţi odată, ca să plece Chiricheş de la Steaua. Ceea ce e greu. Poate găsim club să se apropie de suma asta, dar nu găsim club să plătească toţi banii odată. Steaua are şanse mari acum să intre în Champions League. El şi-ar dori ca orice jucător, să plece. De dorit îşi doreşte, dar disperat nu are cum să fie.

Champions League e pentru orice jucător un moment de a te vedea toată lumea şi atunci vom vedea ce va fi", a declarat Victor Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.