Liga 1

Banii se împart » Ce se va întîmpla cu suma cîştigată de Dinamo din transferul lui Nica

Ionuţ Negoiţă susţine că a investit pînă acum, la Dinamo, 8 milioane de euro

Articol de Costin Mihai  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo urmează să primească 2,1 milioane de euro din transferurile lui Alexe şi Nica, însă cel puţin un sfert din sumă se va duce pe datoriile către foştii acţionari.

Ionuţ Negoiţă a făcut o afacere profitabilă prin transferurile lui Nica şi Alexe la Atalanta, respectiv Sassuolo. Dinamo va încasa acum 2,1 milioane de euro, dar o bună parte din bani se vor distribui pentru stingerea datoriilor.

Printre oamenii care au bani de luat de la actualul şef al "cîinilor" se numără şi foştii acţionari Cristi Borcea şi Nicolae Badea. Primul mai are de încasat peste jumătate de milion de euro, iar fostul preşedinte CA al lui Dinamo nu a încasat nici un cent de cînd i-a cedat lui Negoiţă pachetul de acţiuni.

Badea trebuie să recupereze aproximativ 800.000 de euro, însă Negoiţă nu e obligat să plătească toţi banii o dată, ci are opţiunea să achite eşalonat sumele datorate.

88,96% din acţiuni sînt deţinute acum de Ionuţ Negoiţă, 0,4% de Cornel Dinu, iar restul de 11% sînt în posesia AFC Dinamo 1948, unde preşedinte este Nicolae Badea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.