Liga 1

Nica nu credea că va pleca de la Dinamo: "Îmi doream să joc mai mult aici, dar nu puteam să pierd oportunitatea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 July 2013

Constantin Nica, fostul fundaş al lui Dinamo, a vorbit despre transferul său la Atalanta.


"O să semnez mîine, în jurul orei 14:00, deocamdată fac nişte teste medicale. E o diferenţă destul de mare faţă de campionatul nostru, am observat asta din primele momente. Dar ziua de astăzi îmi dă mari speranţe pentru viitor, am încredere că voi reuşi. E o provocare, îmi doresc să ajung la un nivel mult mai sus. M-a ajutat foarte mult pregătirea pe care am făcut-o la Dinamo, pentru că ei abia acum încep, sînt înaintea tuturor.

Nu eram pregătit, nu mă gîndeam la un transfer. Cînd am auzit, vă daţi seama că am acceptat imediat. Sînt alte condiţii, altă pregătire şi cred că mă pot dezvolta ca fotbalist mult mai bine decît în ţară. Îmi doream să am mai multe meciuri la Dinamo, dar aşa a fost să fie, nu puteam să pierd această oportunitate", a spus Constantin Nica la DolceSport.

Citeşte şi: Clauze speciale » Dinamo îşi umple conturile dacă Alexe dă multe goluri la Sassuolo! Ce salarii vor avea el şi Nica

Acesta a vorbit şi despre cum va fi afectată Dinamo de plecarea lui şi a lui Marius Alexe: "Nu cred că Dinamo stă în doi jucători, în mine şi Alexe. Dinamo are antrenor bun, are un staff tehnic care-şi face treaba, are jucători foarte buni, cred că o să facă o figură frumoasă în campionatul care urmează".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.