Liga 1

Scandalul continuă » Bokila se plînge că ar fi fost şantajat de Petrolul! Ce mesaj are pentru fanii "lupilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 July 2013

Scandalul dintre Bokila şi Petrolul e departe de a se fi încheiat. Atacantul s-ar fi plîns că oficialii clubului l-ar fi şantajat cu un nou contract înaintea Supercupei cu Steaua din această seară.

Potrivit site-ului ploiestiulpatrianoastra.com, Bokila ar fi dezvăluit că cei de la Petrolul i-ar fi condiţionat apariţia în Supercupă de semnarea unui nou contract, în care să fie trecută clauza conform căreia nu poate pleca pe mai puţin de 2,5 milioane de euro!

Vîrful, care a plecat deja în Olanda, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj care pare să confirme această ipoteză:

"Sînt foarte dezamăgit de ceea ce s-a întîmplat, dar la Petrolul ştiu toţi situaţia mea, jucătorii, antrenorul, toţi. Ei ştiu că nu i-aş fi trădat, aşa cum crede lumea. Acum sînt prezentat ca băiatul rău, e uşor să pui vina pe cineva care nu e acolo să poată spună adevărul. Vreau ca lumea să ştie că eu aş fi vrut să joc în Supercupă, îmi pare rău pentru suporteri şi pentru ceea ce s-a întîmplat. Le urez succes în meciul cu Steaua".

Bokila are şanse să ajungă la Ajaccio. AICI amănunte

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.