Liga 1

EXCLUSIV Cifrele trecerii lui Alexe la Sassuolo » Dinamo primeşte imediat doar 150.000 de euro! Cît încasează dacă atacantul confirmă

Marius Alexe

Articol de Alexandru Răducanu  —  miercuri, 10 iulie 2013

Impresarii au vehiculat suma de 2,5 milioane de euro pentru transferul lui Marius Alexe la Sassuolo, dar afacerea dintre Dinamo şi clubul italian s-ar putea cifra la doar 1,5 milioane!

Gazeta a aflat că Dinamo va încasa imediat doar 150.000 de euro pe Alexe. În decembrie italienii urmează să vireze în conturile "cîinilor" încă 150.000, conform înţelegerii de împrumut al jucătorului. Cei de la Sassuolo au opţiune de cumpărare la finalul sezonului, cînd ar urma să mai plătească 1,2 milioane de euro pentru a-l deţine definitiv pe atacant.

Nici o clauză de goluri

Ioan Becali a anunţat că Dinamo va încasa 700.000 de euro dacă Alexe va înscrie 15 goluri în primul sezon, dar din informaţiile GSP această clauză n-ar exista.

"Singura ofertă pentru Alexe a fost cea de la Sassuolo. Am mai discutat ceva şi cu Betis Sevilla, care l-a şi urmărit la cîteva meciuri, dar nu se potrivea la echipa spaniolă. Alexe e perfect pentru Sassuolo, care joacă în sistemul 4-3-3"
Ioan Becali

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.