Diverse

Exclusiv print » Interviu cu noul fundaş de bandă al lui Dinamo, Collins Fai: "Abia aştept meciul cu Steaua!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Camerunezul Collins Fai îşi studiază deja adversarii pe care urmează să-i întîlnească în sezonul oficial.

În interviul pe care vi-l oferă azi Gazeta Sporturilor, Fai, 20 de ani, se prezintă ca un "cîine" fără frică, "bag piciorul şi scapă cine poate", iar dinamoviştii pot descoperi un tînăr care ştie ce vrea de la fotbal.

Collins este una dintre surprizele plăcute ale dinamoviştilor din această vară şi dovada că şi la nişte trialuri, ce au fost batjocorite de unii oameni din fotbal, se pot găsi jucători ce tind să devină fotbalişti. Fundaş de bandă stîngă şi dreaptă, camerunezul se anunţă un titular cert în noua formulă a lui Mulţescu, mai ales că a demonstrat că n-are complexe, în ciuda celor 1,67 metri înălţime.

"Dinamo e ca o familie pentru mine. Aştept cu nerăbdare campionatul şi, mai ales, pe Steaua. Am auzit cît de important este acest meci pentru România, deja am început să-mi studiez adversarii", spune Fai.

Interviul integral, doar în ediţia tipărită de azi, nu şi pe site!

Alte materiale pe care le puteţi găsi doar în ediţia tipărită de azi:

Stoperul golgeter » Gică Popescu, cel mai prolific fundaş central transferat de Barcelona în ultimii 20 de ani!  Nici unul dintre cei 20 de stoperi blaugrana achiziţionaţi în perioada 1993-2013 nu a mai înscris 15 goluri în doar două sezoane pe Camp Nou. Analiza completă, doar în ziarul de azi!

Nu uita că în Gazeta de azi ai şi cele mai tari ponturi la pariuri! Mergi pe mîna noastră!






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.