Cupa Romaniei

Gică Popescu: "Steaua are toate şansele să domine şi noul campionat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 iulie 2013

Gică Popescu a comentat victoria Stelei din Supercupa României, 3-0 cu Petrolul, considerînd că echipa din Ghencea are perspective bune de a continua dominaţia internă.

"Prima reptiză a fost mai intensă, era de aşteptat ca Steaua să reducă motoarele la 3-0. A fost o victorie meritată, Steaua a început mai bine, a marcat, iar după eliminarea jucătorului petrolist şi golul doi al Stelei meciul era deja terminat, s-a rupt echilibrul. Steaua are mai multă experienţă, a venit şi golul trei, şi repriza secundă s-a jucat doar pentru trecerea timpului.

Nu cred că Steaua are motoarele turate la maximum, chiar dacă a jucat bine, a avut multe momente bune. Dar cu jucătorii de calitate pe care îi are, are toate şansele să domine şi noul campionat.

O echipă de talia Stelei nu poate sta într-un singur jucător, Rusescu sau altul. Campioana, cea mai bună echipă din România sezonul trecut va găsi un înlocuitor care să marcheze îndeajuns încît să ia din nou titlul", a spus Popescu, referindu-se apoi şi la plecarea neanunţată a lui golgeterului Petrolului din ţară chiar înaintea Supercupei: "Atitudinea lui Bokila este neprofesionistă, dar nu ştiu motivele pentru care a făcut acest gest".




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.