Liga 1

Au vrut să-l rezolve pe Varga » Sichitiu i-a făcut o ofertă atacantului pentru a juca la barajul cu Chiajna

Varga a jucat un meci în tricoul Rapidului, în 2010, cu Timișoara, dar nici el, nici Tibi Bălan n-aveau drept de joc, iar giuleștenii au fost penalizați cu 3 puncte și-au pierdut și accederea în cupele europene

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În căutarea formării unui lot cît mai competitiv, Grigore Sichitiu a încercat să-l transfere ieri pe Dacian Varga, 28 de ani, dar vîrful este în litigiu cu Sportul.

Dacian Varga, 28 de ani, a primit ieri ofertă concretă de la preşedintele Grigore Sichitiu spre a semna de urgenţă cu Rapid! Acţiunea s-a petrecut pe holurile FRF. "Gata, am contractul pregătit, îl semnezi cînd vrei tu!", i-a strigat şeful giuleştenilor.

Vîrful ar fi vrut, însă are o speţă nerezolvată cu Sportul Studenţesc, aşa că a fost nevoit să decline propunerea. Varga era prezent la Federaţie întrucît se judecă la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor cu Vasile Şiman.

Jucătorul şi-a acuzat ieri fostul şef din Regie: "A venit cu două ordine de plată, false, cum că mi-a plătit 10.000 de euro, în total, în avans. Erau copii, am cerut originalul, dar pe unul dintre ele nu mai erau aceleaşi cifre de înregistrare. Am ajuns la experţi, dar cazul încă nu e soluţionat, s-a amînat pînă pe 23 iulie. Nu e normal! Am cerut celor de la FRF să fie oameni, să aibă suflet, măcar să dea termene mai scurte. Nu joc fotbal pînă la 60 de ani, să-mi pot permite pierderea unui an de fotbal, la 28 de ani ai mei e importantă orice săptămînă. Momentan, mi-am angajat un preparator fizic pe care-l plătesc din banii mei".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.