Liga 1

Marian Rada, euforic după victoria de la baraj: "Poate rămîn la juniori" :)

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  duminică, 14 iulie 2013

Marian Rada a avut un discurs de comediant în conferinţa de presă, amestecînd ironie, glume proprii şi umor involuntar.

- Domnule Rada, Ionuţ Chirilă a anunţat că adversara dumneavoastră de azi a făcut memoriu la TAS, va cîştiga sigur şi va rămîne în Liga 1. Asta vă strică bucuria?
- Şi atunci de ce a mai jucat, dacă ştia sigur că va rămîne în prima ligă? Dar ştiţi ce o să facem? Pînă prin septembrie, cînd s-o da decizia, o să luptăm să strîngem cît mai multe puncte, pe care să le preia Chiajna, aşa poate o să se descurce mai bine şi n-o să mai retrogradeze. Sau poate or face campionatul de 19 echipe pe parcurs, după ce va fi primită şi Chiajna.

- Acum sînteţi sigur de postul dumneavoastră?
- Asta e o întrebare inutilă. Sînt eu sigur vreodată de ceva? N-am nici o problemă să rămîn şi să preiau o echipă de juniori.

- Ce urmează pentru Rapid?
- Urmează o zi liberă, că e duminică şi Dumnezeu a lăsat duminica liberă oamenilor.

- Întrebarea era despre transferuri. Ce jucători veţi aduce?
- A, asta nu ştiu să vă spun. Eu nu propun jucători, că pe urmă costă nu ştiu cît, poate nici nu confirmă şi zic toţi că i-a adus Rada, c-a avut vreun interes. Mai bine nu mă amestec.

- Echipa a jucat pe o primă de 2.000 de euro de fiecare jucător. Va fi suplimentată?
- Nu ştiu de prime, eu ies din vestiar cînd intră cîte un conducător, să nu aud veştile proaste, mai bine îl las să discute cu jucătorii. Am auzit că ar fi o primă după victoria aceasta, dar cred că e vorba numai despre ceva simbolic, nu cred să fie mulţi bani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.