Liga 1

FOTO Sărbătoare pe teren şi în vestiarul Rapidului după 2-1 cu Chiajna: ”Să vină banii şi berea!”

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii au sărbătorit ca şi cum ar fi promovat acum în Liga 1, cu horă pe teren şi în vestiar, de unde masonul Cristescu a ieşit mirosind ca după un duş cu bere.

Giuleştenii au încins în Ştefan cel Mare un party ca la Botoşani, unde formaţia din Moldova a obţinut prima promovare în Liga 1 din istorie. Fotbaliştii au învîrtit hora pe teren, în faţa suporterilor, imediat după ce Alexandru Tudor a fluierat finalul partidei şi distracţia a continuat în vestiar, cu Pancu şeful evenimentului.

Atacantul-veteran, campion în România cu Rapid şi în Turcia cu Beşiktaş, a mai găsit chef de sărbătorit o menţinere în Liga 1, la 35 de ani, într-un vestiar plin cu copii precum Vasile, Stoica, Ioniţă şi Coman. Şi înconjurat de noua conducere, Nicolae Cristescu şi Grigore Sichitiu.

Patronul a încercat să cînte cu jucătorii, dar aceştia au schimbat melodia, "Să vinăăă baaniii!", şi l-au stropit cu bere pe masonul-proprietar al Rapidului. Sichitiu a ţinut tonul scandărilor şi s-a blocat în momentul în care a ieşit din vestiar şi s-a oprit în faţa microfoanelor. A deschis gura, a scos un sunet "a" şi a trecut mai departe cînd a realizat că-şi pierduse vocea. Fotbaliştii au continuat să petreacă în vestiar cu bere şi cu cîntece ale galeriei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.