Liga 1

Dinamo şi-a luat fundaş stînga din Tunisia » Ben Amor: "Ştiu de rivalitatea cu Steaua, sper să fiu pe placul suporterilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 iulie 2013

Dinamo este tot mai aproape de a închide perioada de transferuri din această vară. Ultimul venit în trupa lui Gheorghe Mulţescu este Aymen Ben Amor, fundaş stînga care a sosit la Bucureşti pentru a semna cu echipa din "Ştefan cel Mare".

Tunisianul va negocia mîine cu şefii clubului şi sînt şanse foarte mari să fie păstrat.

“Am venit aici şi primul obiectiv este să semnez. Apoi îmi doresc să joc şi să dau totul pentru Dinamo. Ştiu multe despre această echipă, ştiu că a cîştigat campionate şi cunosc fotbalul românesc bine.

Am auzit de Steaua, de Rapid, ba chiar şi de rivalitatea dintre Dinamo şi Steaua. Îmi amintesc şi de meciul dintre România şi Tunisia de la Campionatul Mondial din 1998“, a spus Amor pentru Digi Sport.

Fundaşul atît de aşteptat de Gigi Mulţescu nu vrea să promită prea multe însă spune că va face tot posibilul pentru a-i mulţumi pe suporteri.

“Eu nu pot să promit ’bla-bla-uri’ suporterilor. Ştiu că sînt fanatici şi d-abia aştept să-i întîlnesc. Sînt aici să demonstrez pe teren ce pot să fac.

Sper să fiu fundaşul stînga pe care Dinamo îl căuta. Îl ştiu şi pe Hamza Younes, de la Petrolul, sper să mă ajute să mă integrez în România“, a mai spus jucătorul.

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a anunţat că transferurile lui Savici, Elton şi Cardozo sînt aproape rezolvate, jucătorii fiind deja la Bucureşti pentru a face vizita medicală.

"Mai sînt jucători în atenţia lui Mulţescu şi a noastră, jucători precum Savici, Elton sau Cardozo, care sînt deja la Bucureşti. Fac vizita medicală obligatorie, iar dacă medical totul e în regulă, jucătorii sînt ai lui Dinamo.

Ei ajung pe ultima sută de metri la echipă, dar sînt sub observaţie de mai mult timp", a spus Constantin Anghelache la DolceSport.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.