Liga 1

CSMS Iaşi aduce un mijlocaş româno-finlandez care a jucat în Anglia, Italia şi Grecia: "Îl ştim bine!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 iulie 2013

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat că jucătorul finlandez de origine română Tomi Petrescu este aşteptat în această săptămână să vină în probe la gruparea din dealul Copoului, anunţă Mediafax.

"Clubul nostru i-a trimis o invitaţie jucătorului Tomi Petrescu. Ştim destul de multe despre acest fotbalist de origine română, care a jucat la mai multe echipe din prima ligă finlandeză, dar şi la formaţii din Anglia, Italia şi Grecia.

Ştim că a avut mai multe selecţii la echipele de juniori şi tineret ale Finlandei. La un moment dat se discuta şi despre selecţionarea la echipa mare a Finlandei, dar şi a României. Pînă la finele acestei săptămâni, Tomi Petrescu ar trebui să ajungă la Iaşi", a spus Florin Prunea.

Tomi Petrescu are 27 de ani, este născut în Finlanda, la Jyväskylä, evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv şi a jucat de-a lungul carierei la Leicester City (Anglia), Inter Turku, Tampere, Tampereen Pallo-Veikot (toate din Finlanda), Ascoli (Italia), Panthrakikos (Grecia) şi Honka (Finlanda).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.