Liga 1

EXCLUSIV Dinamo i-a găsit deja înlocuitor lui Bălgrădean! Mulţescu: "Îmi place de el, e o soluţie"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  luni, 15 iulie 2013

UPDATE 18:20 Gigi Mulţescu a confirmat că ungurul Zoltan Kovacs e înlocuitorul lui Bălgrădean.

"Avem o soluţie. L-am văzut înaintea începerii campionatului, e vorba de un portar ungur. Mi-a plăcut de el atunci, dar picase oferta pentru Bălgrădean şi n-a semnat cu noi, dar va veni acum", a spus Mulţescu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

----------

Cristian Bălgrădean urmează să semneze cu Standard Liege, echipă la care evoluează şi fostul dinamovist George Ţucudean.

Portarul îşi negociază acum transferul la fosta echipă a lui Mircea Rednic, urmînd ca apoi să plece în Belgia pentru parafarea contractelor.

Dinamoviştii s-au mişcat repede şi l-au găsit deja pe înlocuitorul lui Bălgrădean. Zoltan Kovacs, care s-a aflat în pregătiri cu "cîinii" în urmă cu o lună, va semna cu roş-albii zilele următoare. Ungurul în vîrstă de 28 de ani şi 1,91 metri înălţime nu a rămas atunci în "Ştefan cel Mare", întrucît transferul său depindea de situaţia lui Bălgrădean.

Kovacs, care a mai jucat în cariera sa la Siofok, MTK Budapesta, Kaposvari, Aris Limassol şi Nea Salamina, mai are oferte din Cipru, însă este tentat să accepte oferta "cîinilor" şi va sosi la Bucureşti pentru negocierea contractului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.