Liga 1

UPDATE ”Cîinii” aşteaptă rezultatele de la vizita medicală de mîine pentru a rezolva alte 3 transferuri

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 15 July 2013

UPDATE: Dinamo nu s-a înţeles cu tunisianul Aymen Ben Amor şi jucătorul nu va rămîne la echipa din Ştefan cel Mare. Testele medicale de azi au relevat nişte probleme pe care le are fundaşul. Postul pe care joacă Ben Amor este unul deficitar pentru ”cîini”, care au doar două variante pentru poziţia de fundaş stînga. Este vorba de Collins Fai şi tînărul Andrei Radu.

 

Şefii din Ştefan cel Mare speră să mai rezolve patru transferuri, cel puţin, pînă la startul sezonului, vineri, la meciul din deplasare de la Timişoara.

Astăzi, conducătorii au ajuns la acorduri cu fundaşul stînga tunisian Aymen Ben Amor, cu mijlocaşul stînga brazilian Elton Figueredo, cu atacantul macedoean Duşan Savici şi cu vîrf paraguayan Ramon Cardozo. Cei patru au efectuat azi dimineaţă un set de analize medicale, dar vor mai face şi mîine vizita medicală, întrucît roş-albii vor să fie siguri că toţi sînt apţi. Se speră, de asemenea, ca toţi patru să poată ajunge extrem de rapid să lupte pentru titularizare în echipa lui Mulţescu.


"Savici seamănă la figură cu Gică Hagi. Îmi place de el, am văzut că este agresiv. Sperăm ca toţi să ajute cît mai curînd Dinamo"

Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo, la "Fanatik Show", Digisport
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.