Stranieri

Mutu şi Chivu ar putea deveni coechipieri » Ajaccio e interesată de fundaşul român!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 iulie 2013

Cristian Chivu ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio!

Jucătorul mai are un an de contract şi se află cu echipa Inter în stagiul de pregătire la Pinzolo, însă Ajaccio vrea un fundaş cu experienţă şi nu foarte scump, oprindu-se la trei nume: Chivu, Yepes şi David Rozehnal.

Chivu vrea să-şi încheie cariera în tricoul nerazzurro, vara viitoare. Numai că problemele la degetul al doilea al piciorului drept, operat în două rînduri, şi salariul cam piperat pentru buzunarele patronului Moratti îl fac extrem de vulnerabil. Pentru ziarele italiene, românul e încă un candidat la plecare: "Rezilierea contractului, însoţită de o despăgubire pentru liniştea impresarului Becali, e pregătită".

Site-ul sportevai.it scrie că oferta de la Ajaccio ar putea rezolva situaţia lui Chivu la Inter:

"Chivu a avut mai multe întîlniri cu oficiali de la Inter, unde i s-a transmis că nu se mai contează pe el, dar românul nu a acceptat să renunţe la ultimul an de contract cu un salariu mai mare de 2 milioane de euro. Voia să mai joace un sezon, înainte de a luat în calcul ipoteza retragerii. Interesul clubului Ajaccio ar putea debloca situaţia, dar problema rămîne salariul prea mare, dacă vrea să joace, Chivu trebuie să accepte o reducere a salariului. Evident, românul trebuie să demonstreze şi că este pe deplin refăcut, în caz contrar, Ajaccio urmînd să îl aleagă pe Yepes".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.