Liga 1

Nistor explică remiza din Estonia: "Nu se învîrt destul de bine rotiţele" » Ce spune despre Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 iulie 2013

Pandurii Tg. Jiu nu a reuşit să cîştige în deplasarea cu Levadia Tallinn, chiar dacă gorjenii au avut foarte multe ocazii de a marca. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, şi calificarea se va decide săptămîna viitoare.

Dan Nistor, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Pandurilor din sezonul trecut, crede că echipa nu evoluează foarte bine din cauza jucătorilor veniţi în această vară: "Nu se învîrt destul de bine rotiţele, au venit foarte mulţi jucători noi la echipă. Am avut foarte multe ocazii însă, şi eu am ratat de două ori singur cu portarul", a spus acesta la Fotbal Club, Digisport.

Mijlocaşul nu-şi va prelungi contractul cu Pandurii: "Mi-au făcut o ofertă de prelungire, dar  deocamdată nu se pune problema, eu nu vreau să prelungesc".

De asemenea, Nistor o laudă pe Steaua: "Joacă mult mai bine ca în sezonul trecut. Nu ştiu ce e cu naşul, a început să marcheze mai des, poate Reghe i-a găsit altă poziţie". Naşul lui Nistor este Mihai Pintilii, cel care a reuşit două goluri în meciurile cu Petrolul şi Vardar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.