Campionate

Blestemul lui Luce » Cine-l părăseşte fără voia lui se accidentează. După Willian, acum şi Mhitarian

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul transferat de la Şahtior la Dortmund a suferit o ruptură parţială de ligament la gleznă şi va lipsi cel puţin 4 săptămîni


E ca un făcut! În ultima vreme, jucătorii care părăsesc Şahtiorul împotriva voinţei lui Mircea Lucescu se accidentează. Cel mai recent exemplu, Henrik Mhitarian.

Tehnicianul român şi-ar fi dorit să-l păstreze, dar mijlocaşul armean a insistat să se transfere la Dortmund. Iar cînd Borussia a venit şi cu o ofertă generoasă, pe gustul patronului Ahmetov, Luce s-a dat bătut. Numai că nemţii n-au apucat să se bucure prea mult de calităţile "Noului Gotze".

Marţi, în cursul amicalului cu FC Lucerna (4-1), Mhitarian (24 ani) a suferit o ruptură parţială a ligamentului anterior de la glezna dreaptă. Va fi indisponibil cel puţin 4 săptămîni, ceea ce înseamnă că ratează startul noului sezon în Bundesliga (10 august).

Înaintea lui o păţise Willian. Alt jucător care a nesocotit dorinţa lui Lucescu. În ianuarie, brazilianul a cedat tentaţiei banilor şi a semnat cu Anji pentru un salariu de 4 milioane de euro anual. Urmarea? S-a accidentat după nici un sfert de oră într-un meci din Europa League cu Newcastle. Ruptură la coapsă, o lună out!


27,5 milioane de euro a încasat Şahtior pentru Mhitarian de la Dortmund. Pentru Willian, ucrainenii primiseră 35 de milioane de la Anji


"E decizia lui Willian. Am încercat să-i spun că se pripeşte plecînd la Anji. Poate o să cîştige mai mult, dar cariera lui nu va fi la fel"
Mircea Lucescu, antrenor Şahtior


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.