Liga 1

Probleme pentru Steaua » În 2014 poate pierde gratis încă un jucător pe care a plătit 1.5 milioane de euro!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 17 July 2013

Laurenţiu Reghecampf a decis să-l dea afară pe Mihai Costea, atacantul oltean fiind liber să-şi caute altă echipă. Acum, un alt jucător pe care Steaua a plătit bani mulţi poate pleca gratis de la Steaua

Este vorba despre Ciprian Tătăruşanu pentru care Gigi Becali a plătit 1.500.000 de euro pentru a-l transfera de la Gloria Bistriţa. Chiar dacă a avut oferte şi de 3 milioane de euro, Becali a ţinut de preţ, iar acum l-ar putea pierde gratis.

Asta pentru că portarul titular al roş-albaştrilor îşi va încheia contractul cu formaţia campioană la finalul sezonului 2013/2014, iar pînă acum nu a semnat o prelungire. Există semnale conform cărora Tătăruşanu nu ar vrea să mai continue la Steaua şi aşteaptă finalul campionatului pentru a pleca gratis, astfel urmînd să primească şi un bonus la semnătură pentru următoarea echipă care va evolua.

Şi Laurenţiu Reghecampf a confirmat astăzi că goalkeeperul nu şi-a prelungit acordul cu Steaua, dar a explicat că nu-l va scoate din prima echipă: "Dacă Tătă nu va dori să prelungească angajamentul cu Steaua, nu este nici o supărare. Noi ne vom folosi de el pînă în ultima zi de contract, nu folosim acea practică prin care jucătorii la final de contract sînt trimişi la echipa a doua", a spus Reghe la Fanatik Show, Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.