Tenis

Oprire forţată » Simona Halep s-a retras, ieri, din meciul cu Flavia Pennetta din turul 2 de la Bastad

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Scorul era 1-1 la seturi şi 2-0 pentru italiancă. Oficialii nu au dezvăluit cauza pentru care românca a abandonat. După primul meci din Suedia, Halep a spus că se simte obosită


Simona Halep a avut parte de un sezon de primăvară-vară incredibil. A început cu semifinale la Roma, apoi au venit trei trofee în cinci săptămîni, la Nürnberg, 's-Hertogenbosch şi Budapesta. În două luni şi jumătate, a jucat multe meciuri şi a avut puţină pauză. Toate aceste victorii au lăsat urme în corpul Simonei, care ieri s-a retras din meciul din turul al doilea de la Bastad, partidă cu Flavia Penetta, la 3-6, 7-5, 2-0 pentru italiancă. A fost al doilea abandon al anului pentru Simona, care s-a mai retras în 2013 din partida cu Ana Ivanovici de la Doha. În toată cariera sa, jucătoarea în vîrstă de 21 de ani s-a retras doar de trei ori.

În meciul de ieri, Simona s-a luptat a şi revenit la 5-5 în al doilea set, după ce a fost condusă cu 5-3, dar l-a pierdut cu 5-7 şi n-a mai putut continua şi în actul decisiv. După primul meci jucat la Bastad, ea spunea: "A fost greu pentru că sînt un pic obosită", o frază pe care a repetat-o şi după ce s-a impus la Budapesta. Întrebată dacă îşi va lua o săptămînă de pauză după turneul din Suedia, a răspuns afirmativ. "Probabil o să merg la Constanţa, să mă relaxez la plajă. Nu am avut timp de nimic, nici măcăr să mă recompensez pentru toate rezultatele pe care le-am avut, nici nu ştiu cum o s-o fac", a spus ea. Cert e că sezonul de zgură s-a încheiat pentru ea cu rezultate care de luni o vor duce pe locul 22 în lume. Urmează hard-ul din America de Nord.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.