Liga 1

Doi dintre cei mai buni gălăţeni ar putea părăsi Oţelul » Steaua a pus ochii pe ei!

Articol de Marian Brăilescu  —  Friday, 19 July 2013

Situaţia financiară delicată a Oţelului îi preocupă pe oficialii gălăţeni, iar aceştia speră ca prin vînzarea unor jucători să obţină venituri ce i-ar putea ajuta în perioada de reorganizare impusă de procedura de insolvenţă.

Directorul general Narcis Răducan a dezvăluit că doi dintre cei mai buni oţelari, Cătălin Iorga şi Ionuţ Neagu, ar putea părăsi gruparea gălăţeană, fiind purtate în acest sens discuţii cu mai multe echipe, printre care şi campioana en-titre, Steaua.

"Sîntem în discuţii cu 2-3 cluburi pentru Iorga şi Neagu, încă nu avem oferte scrise. Este un interes şi din partea Stelei, încă nu a fost pus pe hârtie, pînă la urmă asta înseamnă o ofertă concretă din partea unui club. Dacă vom avea oferte proporţionale cu valoarea jucătorilor îi vom lăsa să plece. Au jucat în Champions League, preţul este pe măsura nivelului la care au evoluat şi încă evoluează.

Orice transfer ajută la planul de reorganizare, dar asta nu înseamnă că îi vom vinde contra sumei de 500.000 de euro", a declarat Narcis Răducan.

"Vă asigur că echipa va rămîne la Galaţi cu toate problemele care există. Unele s-au rezolvat, altele sînt în curs de rezolvare" - Narcis Răducan

Cătălin Iorga - mijlocaş lateral şi Ionuţ Neagu - mijlocaş central sunt cotaţi de site-ul transfermakt.de la 1.200.000 de euro, respectiv 900.000 de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.