Liga 1

VIDEO+FOTO SMURD-ul n-a funcţionat » ACS Poli a învins Dinamo cu 2-0!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 July 2013

Gigi Mulţescu a pornit cu stîngul pe banca lui Dinamo, pierzînd în prima etapă a noului sezon, 0-1 cu ACS Poli Timişoara.


Nou-promovata a controlat partida de pe "Dan Păltinişanu", unde peste 10.000 de suporteri s-au strîns să încurajeze noua echipă a Timişoarei. Atmosfera şi-a pus imediat amprenta asupra jocului gazdelor, care puteau deschide scorul încă din minutul 1. Şeroni a reluat însă milimetric pe lîngă poartă cu o lovitură de cap din şase metri.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Rus l-a pus şi el la încercare pe Nuno Claro cu o torpilă de la 30 de metri (12), dar tot timişoreni au trecut pe lîngă gol. Naumovski a ieşit greşit la un atac al lui Szekely, l-a agăţat în careu, iar Sebastian Colţescu a dictat penalty. Emoţiile şi-au spus însă cuvîntul, iar Trandu a trimis peste poartă.

L-a răzbunat Szekely, care a reuşit să deschidă scorul 9 minute mai tîrziu, după o fază perfectă. Bărbuţ a trimis în careu o centrare la colţul lung, Şeroni a întors în spate, de unde vîrful bănăţenilor a reluat cu capul în plasă.

Repriza a doua a fost controlată tot de gazde, chiar dacă Mulţescu i-a aruncat în luptă pe Rotariu şi Elton. Bărbuţ a liniştit apele în minutul 63, cînd a recuperat o minge în propria jumătate şi, după o cursă de aproape 60 de metri, l-a învins pe Naumovski.


Echipele de start:
ACS Poli Timişoara: Nuno Claro - Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovici - Ov. Petre - Bărbuţ, Trandu, Boldea, Nicola - S. Szekely
Rezerve: Coca, Poparadu, Petrovic, Belu, Popovici, Nanu, J. Ruiz
Dinamo: Naumovski - Rus, Luchin, Asanovici, S. Filip - C. Matei, Boubacar, V. Lazăr, Curtean - Dănciulescu, Thomas
Rezerve: Manyur - Fai, Dr. Grigore, Strătilă, Elton, D. Rotariu, Pape

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.