Liga 1

A plecat ca să se întoarcă » Grigorie a revenit la Rapid!

Grigorie e printre puținii internaționali din Grant, avînd 2 meciuri în "națională"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grigorie nu şi-a găsit nimic în străinătate şi a revenit în Giuleşti, unde a acceptat un salariu de două ori mai mic.

Rapidul continuă să se întărească după ce şi-a asigurat prezenţa în Liga 1. Alb-vişiniii au adus în această vară 10 jucători noi şi continuă negocierile cu alţii. Pe lîngă cei 10, ieri s-a mai oficializat un "transfer". După ce s-a chinuit săptămîni întregi să devină liber pentru a pleca din Giuleşti, Ştefan Grigorie a revenit la antrenamentele conduse de Rada.

Mijlocaşul de 31 de ani nu a reuşit să-şi găsească o formaţie în străinătate şi a cerut să continue în Grant. Totuşi, dacă pînă în urmă cu o lună de zile era remunerat cu 14.583 de euro pe lună, acum Fane a acceptat un salariu de 7.000 de euro!

Tot ieri, preşedintele Grigore Sichitiu l-a legitimat şi pe Lucian Răduţă. Atacantul de 25 ani plecase în vara trecută de la Rapid, iar ultima oară a fost la Mioveni. Alături de el, a revenit în Giuleşti o altă fostă speranţă a rapidiştilor, Alexandru Dobroiu (25), care însă e accidentat şi nu se ştie exact cînd va fi apt.

Cesinha: "Mă luaţi şi pe mine?"
Şi Carlos Cesinha vrea înapoi. Brazilianul de 33 de ani nu mai are echipă din ianuarie, cînd a fost pus pe liber de Petrolul, şi s-a autopropus. Totuşi, Rapidul nu poate legitima jucători străini. Motivul? Ar avea nevoie de un certificat fiscal pe care clubul trebuie să-l prezinte la Oficiul Român de Emigrări pentru a cere eliberarea unui permis de muncă. Giuleştenii nu pot obţine certificatul respectiv deoarece se află în insolvenţă.

10 jucători noi a adus Rapidul în această vară: Balauru, T. Bălan, V. Negru, Al. Păcurar, Al. Iacob, D. Lung, C. Tănasă, I. Tătaru, Răduţă şi Dobroiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.