Liga 1

Cornel Dinu a rîs de jocul lui Dinamo din meciul cu ACS Poli: ”Thomas e din filme”

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În direct la Fanatik Show, Cornel Dinu a rîs de jocul prestat aseară de unii jucători ai lui Dinamo, dar a şi deplîns soarta lui Mulţescu, pe care l-a înţepat, discret.

- Domnule Dinu, ce-a jucat Dinamo la Timişoara?
- Ai nevoie de un neurochirurg ca să înţelegi. A fost o durere în purgatoriu. Aşa e cînd strici pilonii unui pod.

- Detaliaţi!
- Am văzut nesiguranţă la construcţie şi labilitate defensivă în faţa unei echipe modeste. Dănciulescu, recunoscut pentru capacitatea lui de a marca, e un pilon, e un părinte pentru copiii formaţiei, dar nu poţi să-l sacrifici, să nu fie vîrf. Joel Thomas pare exotic, e din filme, nu din fotbal, mi-aduce aminte de nişte prieteni care se ocupă de tot felul de afaceri. Mă lasă fără replică!

- Apărarea?
- Asanovici a fost lent, n-a deposedat, s-a dat cu capul de lîngă el. Am convingerea că Gigi Mulţescu e un om inteligent, a realizat că a făcut prea multe schimbări. Probabil, s-a frămîntat mult, a crezut că poate surprinde, cu portar nou, cu apărători noi, cu Joel. Repet: nu poţi strica pilonii, că se strică podul!

"N-am avut prospeţime, calitate, în faţa unei echipe harnice, cu ABC-ul fotbalului. Am luat gol, primul, ca la şcoală. E supărare mare, să vedem ce putem remedia" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

"Timişoara a meritat victoria. Ne-a surprins o echipă foarte bună. Nu ne aşteptam să avem un joc atît de greu. Nu am prins o seară bună deloc" (Alex Curtean, mijlocaş Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.