Hochei

Vedetele din NHL vor participa la Olimpiada de iarnă » Liga nord-americană de hochei va permite jucătorilor să meargă la Soci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 iulie 2013

Liga nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL) a anunţat, vineri, că va permite jucătorilor din acest campionat să participe la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, în februarie 2014, informează AFP.


"Liga naţională de hochei şi asociaţia jucătorilor din liga naţională anunţă că au încheiat un acord cu federaţia internaţională de hochei (IIHF) şi Comitetul Internaţional Olimpic care asigură participarea jucătorilor din NHL la Jocurile de la Soci. Jucătorii vor fi disponibili pentru cele 12 echipe înscrise la turneu, în perioada 12-23 februarie 2014", anunţă NHL, care a estimat că peste 120 de jucători din NHL vor evolua la diferite echipe naţionale.

În consecinţă, NHL îşi va întrerupe sezonul regulat din 9 pînă în 26 februarie 2014. Mai mulţi proprietari din NHL nu doreau ca jucătorii lor să meargă la Soci, din cauza suspendării sezonului regulat şi a riscurilor de accidentări.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.