Liga 1

Ce pedeapsă îl aşteaptă pe Bokila dacă se întoarce la Petrolul

Bokila a abandonat Petrolul chiar înaintea Supercupei cu Steaua, pierdută cu 0-3

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Plecat pe uşa din dos din cantonament, Bokila este aşteptat înapoi la Petrolul cu o surpriză puţin plăcută pentru el.

După ce-a fugit din cantonamentul "lupilor" chiar înaintea primului meci al sezonului, contra Stelei, partidă care a decis cîştigătoarea Supercupei României, Jeremy Bokila se pare că s-a resemnat cu gîndul că nu poate părăsi în acest moment Petrolul.

Chiar dacă atacantul congolez de 24 de ani a purtat mai multe runde de negocieri cu ruşii de la FC Krasnodar şi cu francezii de Ajaccio, toate părţile interesate iniţial de transferul acestuia s-au retras de la negocieri, din cauza situaţiei contractuale complicate şi a declaraţiilor oficialilor ploieşteni.

Şefii prahovenilor i-au pregătit revenirea congolezului în cantonament, dar şi un contract diminuat. Sursele GSP au dezvăluit că acesta va fi aspru sancţionat: "Bokila primea din partea clubului 8.000 de euro pe lună, dar după ce acesta a fugit de la echipă îl vom aştepta cu un nou contract pe masă. El va primi doar 6.000 de euro, cu 2.000 de euro mai puţin, ceea ce înseamnă o scădere a contractului lunar de 25 la sută!".

Chiar dacă a fugit de la echipă, antrenorul Cosmin Contra a decis totuşi să-l treacă pe lista UEFA pentru partida din turul II preliminar al Europa League, în speranţa că acesta va reveni pe teren, cel puţin pentru meciul retur, care va avea loc în Insulele Feroe, săptămîna viitoare.

"Eu l-am trecut pe lista UEFA şi îl aştept înapoi la echipă! Chiar dacă minte pe unde apucă şi spune numai tîmpenii, eu îl aştept să se întoarcă, să purtăm o discuţie bărbătească. Oricum, din păcate pentru el, va avea de suferit după ce-a lipsit mai bine de două săptămîni din cantonament", a precizat Contra.

"Chiar dacă se va întoarce Bokila la echipă, oricum am mai adus atacanţi şi s-ar putea să mai transferăm încă unul" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

16 goluri a reuşit să înscrie Bokila în sezonul trecut, în 31 de meciuri pe care le-a jucat la Petrolul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.