Liga 1

Grahovac este forţat să părăsească Oţelul: "Nu mă mai vor la echipă!"

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul Branko Grahovac îi acuză pe oficialii clubului că îl forţează să părăsească echipa. Bosniacul a fost exclus din lot după ce antrenorul a aflat de o ieşire în club a lui Branko alături de Stromajer.

Tensiunile dintre Grahovac şi conducerea clubului gălăţean au ieşit iar la iveală. Antrenorul Ionuţ Badea a fost informat că goalkeeperul a fost într-un club din Galaţi în noaptea de vineri spre sîmbătă, alături de Jaka Stromajer, jucător ce nu mai face parte din planurile noului tehnician, şi a decis să îl excludă pe portar din lot.

Goal-keeperul de 30 de ani se apără şi a postat pe facebook că decizia a fost de fapt luată de o săptămînă. "Nu sînt în lotul echipei de o săptămînă! Nu vreau să plec de la echipă, dar oamenii din conducere nu mă mai vor. Vor să mă trimită la echipa a doua", a mărturisit Branko pe contul personal.

Grahovac nu a fost prezent la amicalul Oţelului de joi, împotriva celor de la Dunărea Galaţi, încheiat cu victoria echipei lui Badea, scor 7-0. Bosniacul nu va face parte din lotul gălăţenilor pentru meciul din campionat împotriva Coronei, de luni.

"Oţelul rămîne la Galaţi!"
Preşedintele Narcis Răducan a declarat că s-a mai plătit un salariu la echipă şi a spus că Oţelul nu se mută din oraş. "S-a mai plătit un salariu, a mai rămas doar o lună restantă, ceea ce nu e grav. Unele probleme s-au rezolvat, altele se vor rezolva. Buzunarele nu sînt atît de goale pe cît s-ar crede. Oţelul nu se mută la Chiajna sau în altă parte, ci continuă la Galaţi, aşa cum poate", a mărturisit oficialul.

1 an de contract mai are Grahovac cu Oţelul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.