Liga 2

Radio GSP anunţă: 4 nume noi la Ştiinţa » Mare surpriză: comeback după 11 ani în alb-albastru! Mititelu confirmă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 iulie 2013

FC Universitatea Craiova continuă să-şi completeze lotul pentru a ataca promovarea în Liga 1. Radio GSP a prezentat în această seară ultimele nume de jucători care vor întări trupa lui Nicolo Napoli, transferuri confirmate oficial de Adrian Mititelu.

Marea surpriză este fostul fotbalist de bandă stînga al Craiovei de la sfîrşitul anilor '90, Cornel Frăsineanu! Veteranul de 36 de ani se întoarce la Ştiinţa după 11 ani, după ce în vara lui 2002 s-a transferat la Dinamo. Dincolo de vîrsta înaintată a fotbalistului, mutarea surprinde şi pentru că "Frăsi-gol" a jucat în ultimii ani la un nivel modest. Ultima echipă la care a jucat este una de judeţ, Atletic Bradu!

"Închizătorul" sîrb Milan Mitici (29 de ani), fost la Severin şi CSMS Iaşi, stoperul Daniel Bălaşa (31 de ani), ultima dată la CF Brăila şi  fostul mijlocaş al lui ACS Poli Timişoara, Petre Goge (21 de ani), sînt celelalte noutăţi din tabăra trupei lui Mititelu.

"Nicolo Napoli mai aduce doi jucători italieni, alţi trei fotbalişti semnează pînă luni şi mai vine un vîrf de gura porţii joi sau vineri", a precizat Mititelu la Radio GSP. El a făcut şi o comparaţie între ACS Poli şi CS U Craiova: "Fără galerie a fost ca un miting electoral la Timişoara. Nu poţi prosti oamenii".

Luni e programată reunirea lotului şi vizita medicală, iar miercuri Napoli a programat un antrenament deschis presei pe arena "Ion Oblemenco".

10 goluri în 120 de meciuri în Liga 1 pentru Craiova a reuşit Frăsineanu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.