Stranieri

Sindromul Marica » Alex Maxim, trimis la munca de jos. S-a întors nepregătit din vacanţă!

Maxim are contract pînă-n 2017 cu VfB Stuttgart

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Stuttgartului, Labbadia, se teme că mijlocaşul ar putea-o lua pe urmele lui Ciprian, care a sfîrşit prin a fi dat afară de la VfB în februarie 2011.

Fantoma lui Ciprian Marica şi-a făcut apariţia la Stuttgart. În persoana lui Alexandru Maxim! Tabloidul Bild a dezvăluit că antrenorul Stuttgartului, Bruno Labbadia, a fost nemulţumit de rezultatele primelor teste fizice şi de impresia lăsată de fostul mijlocaş al Pandurilor la antrenament. Şi se teme să n-o ia pe urmele lui Marica, cel mai scump transfer al lui VfB, 8,3 milioane de euro, pe care l-a dat afară după aproape 4 ani, în februarie 2011, în urma unui conflict.

"În vacanţă, Alex nu şi-a respectat programul personalizat şi la reluarea pregătirilor s-a văzut imediat. Cînd antrenorul ridica tempoul, el dădea din colţ în colţ", a explicat managerul Fredi Bobici. Labbadia l-a scos pe Maxim din lotul pentru amicalul cu La Gantoise (2-0), de la mijlocul săptămînii trecute, "nu merita să meargă în Belgia", şi l-a dat pe mîna preparatorului fizic Christos Papadopoulos. Ca să-i dea o lecţie.

Iar Bobici l-a avertizat: "Îl considerăm un jucător extraordinar, numai că trebuie să se focuseze sută la sută asupra fotbalului. Concurenţa e mare şi obligaţia lui este să fie pregătit pentru 90 de minute".

O oră cu Valencia
Labbadia i-a ridicat parţial pedeapsa lui Maxim, sîmbătă, la amicalul cu Valencia (1-0). El l-a trimis pe mijlocaşul tricolor în primul unsprezece, folosindu-l pînă-n minutul 60.

"E primul meu cantonament în Germania şi trebuie să recunosc că reprezintă o mare schimbare. Voi trage tare ca să fiu pregătit şi să pot ajuta echipa" (Alex Maxim, mijlocaş Stuttgart)

300.000 de euro net anual cîştigă Maxim la VfB, care l-a transferat în ianuarie, de la Pandurii, pe 1,5 milioane euro

16 apariţii (un gol) a bifat Maxim în returul sezonului 2012-2013 la şvabi: 11 în Bundesliga, două în Cupa Germaniei, 3 în Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.