Diverse

Două luni de Steaua fără Gigi Becali » Ce a cîştigat şi ce a pierdut campioana de cînd patronul îi e la închisoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua continuă să funcţioneze şi fără cel care i-a devenit patron acum 10 ani şi jumătate. Sîmbătă s-au împlinit două luni de cînd nu-l mai are în libertate pe Gigi Becali.

Ceea ce s-a întîmplat însă în ultimele 60 de zile, plus situaţia actuală de la echipă, lasă să se întrevadă cîteva concluzii despre ce are şi despre ce nu mai are Steaua fără patronul ei.Una dintre ele ar fi că jucătorii au mai puţin stres fiindcă lipsesc declaraţiile lui Gigi de după meci, dar şi bani mai puţini în cont şi în buzunare.

Analiza lui Dan Udrea publicată numai în ediţia tipărită realizează portretul complet al Stelei fără Gigi Becali!



Alte subiecte pe care le citeşti doar la chioşcuri:

- Prima etapă din Liga 1, primele mari erori de arbitraj. Radu Petrescu, cel care a arbitrat scandalos Steaua - Ceahlăul, stabileşte un record negativ în fotbalul românesc. Află din analiza detaliată pe care Gazeta o publică astăzi de ce Petrescu a devenit un veritabil ucigaş de meciuri!

- După ce a executat-o pe Dinamo, acum îşi îndreaptă armele spre Steaua. Povestea unui fotbalist uitat, care a renăscut la 28 de ani, reuşind primul său gol în Liga 1!

- Într-un interviu acordat GSP, antrenorul noii CS U Craiova, Erik Lincar, are ambiţii mari: vrea s-o detroneze pe vechea Universitatea din inimile craiovenilor. "Vom fi cea mai iubită echipă a Olteniei!", anunţă sigur pe el tehnicianul de 34 de ani şi apoi prezintă argumentele.

- Continuă investigaţia GSP în mafia pariurilor din tenis! Reporterii speciali ai ziarului l-au depistat pe pariorul care a alarmat casele de pariuri cu cîştigul de 500.000 de euro pe cele cinci meciuri dubioase de tenis, caz prezentat în exclusivitate de Gazetă în urmă cu cîteva zile, şi au stat de vorbă cu acesta.

- Alăturarea lui Neymar lîngă Messi atrage cîştiguri financiare colosale pentru Barcelona. Cu cît vor creşte veniturile catalanilor? Va fi detronat brandul Cristiano Ronaldo? Theodor Jumătate a analizat subiectul şi îţi prezintă astăzi concluziile.

Azi, la chioşcuri, cu Gazeta, ai şi carneţelul Ligii 1: loturile complete şi programul noului sezon!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.