Liga 1

FOTO Vaslui şi Rapid s-au evitat înainte de meci: unii în parc, alţii la mall » Doar 5 fani la şedinţa de autografe a giuleştenilor!

Articol de Cristian Lapa, Gabriel Tănasă  —  Monday, 22 July 2013

După ce în ultimelele două sezoane galben-verzii şi alb-vişiniii au dat nas în nas la plimbarea dinaintea meciului într-un mall din Vaslui, de data aceasta cele două formaţii s-au evitat.

Antrenorul gazdelor din această seară, Ilie Stan, a ales să-i scoată la plimbare pe jucătorii săi în Parcul Copou. Giuleştenii au păstrat tradiţia şi au mers la mall, fără Marian Rada însă.

Înainte de această plimbare, rapidiştii şi-au aşteptat fanii la hotel, pentru o şedinţă de poze şi autografe, după ce anunţaseră pe internet despre intenţie, cu cîteva zile înainte. S-au prezentat doar 5 suporteri!

Lucian Sînmărtean, cel mai important jucător al Vasluiului, a fost singurul care a dialogat cu presa: "Avem un început de sezon foarte greu, întîlnim echipe puternice, sperăm să trecem cu bine peste aceste partide. Avem ca obiectiv să readucem echipa într-o cupă europeană. În această perioada vom da adevăratul test".

Sînmărtean l-a elogiat pe rapidistul Daniel Pancu: "Îl aştept pe la Vaslui, are loc la orice echipă din ţară. E un jucător valoros pentru România"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.