Europa League

Budescu, despre declaraţiile patronului, care îl acuză că mănîncă prea mult: ”Doar fotbal bag în exces”

Budescu a înscris din lovitură liberă, prima reușită a campionatului dintr-o asemenea execuție, plus alte două reușite din careu

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Budescu a mărturisit ieri că trăieşte normal după ce-a dat primul hattrick al sezonului şi aşteaptă cu încredere returul de la Nicosia, cu Omonia.

Constantin Budescu, 24 de ani, a înscris duminică seară, împotriva Viitorului, scor 4-0, primul hattrick al campionatului, sperînd ca în acest sezon Astra să depăşească performanţele din ediţia precedentă, cînd s-a clasat pe locul 4.

"N-am sărbătorit prea mult cele trei goluri înscrise cu Viitorul, fiindcă deja mă gîndesc la returul cu Omonia, de la Nicosia. După 1-1, la noi, nu avem altă şansă decît să atacăm adversarul de la început, spre a mai avea şanse la grupele Europa League. Acest lucru m-ar împlini. Eu sînt un tip normal, mi-aş dori să marchez în fiecare meci, însă nu mi-am făcut planuri cîte voi reuşi în acest campionat", a comentat atacantul.

"Budescu, dacă i-ar veni mintea la cap şi să înţeleagă că esenţa vieţii nu este friptura cea mai grasă, cu grătar şi mici şi sarmalele cu mămăligă, poate fi unul dintre cei mai mari fotbalişti români. Strîns de gît de doctori, a mai lăsat kilogramele. El trage la antrenamente, dar dacă bagi apoi un litru de cola... Valoarea lui ca jucător, loviturile sale sînt incontestabile", a spus, după meci, finanţatorul Ioan Niculae. "Eu sînt un om normal, nu fac excese. Doar fotbal bag în exces", a precizat Budescu.

"Am mai dat hattrick-uri, două, în liga secundă, în tricoul Petrolului. Prefer un trofeu cu Astra decît unul de golgeter al României" (Constantin Budescu, atacant Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.