Europa League

Bornescu non grata » Petrolul vrea să scape de portarul oltean: îl forţează să-şi micşoreze contractul cu 25%

Bornescu evoluează pentru Petrolul din august 2011, cu un intermezzo de 6 luni la "U" Cluj în primăvara lui 2012

Articol de Cristi Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii ”găzarilor” l-au trecut pe lista neagră pe goal-keeper-ul suspendat pentru 8 etape şi-i rezervă aceeaşi soartă ca şi ”Prinţului”. Jucătorul se ţine tare, clubul îl face să înţeleagă că nu mai are viitor la Ploieşti.

Pe măsură ce-şi completează lotul, vezi ultimele achiziţii Njogo şi Camara, Petrolul lucrează şi la capitolul despărţiri. Iar după ce a rupt relaţiile cu Adrian Cristea, următorul pe listă e Mircea Bornescu.

Suspendat 8 etape drept pedeapsă pentru muşcătura aplicată lui Bawab, la meciul cu Gaz Metan, din ultima rundă a sezonului trecut, portarul de 33 de ani a fost anunţat de conducere că trebuie să accepte o diminuare cu 25% a contractului spre a mai continua la Ploieşti.

Contract de top
"Nici nu vrea să audă!", au punctat apropiaţi ai jucătorului, care mai are angajament cu galben-albaştrii pînă la finalul actualului sezon. Cu peste 150.000 de euro pe an, a rămas unul dintre oamenii cu veniturile cele mai mari din trupa lui Contra.

Surse dintre "găzari" povestesc faptul că Bornescu a avut deja trei runde de negocieri cu şefii Petrolului: "La ultima discuţie chiar s-a enervat, a început să ridice tonul şi le-a explicat celor din conducere că n-are rost să mai insiste, fiindcă nici nu se pune problema să renunţe la un sfert din bani".

Njogo pe lista UEFA
Adus liber de contract de la ŢSKA Sofia, camerunezul Njogo Priso e ultimul jucător trecut de ploieşteni pe lista UEFA. El va face deplasarea în Feroe pentru returul cu Vikingur din Europa League (3-0 în tur) şi are posibilitatea de a debuta în tricoul galben-albastru la partida programată joi seara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.