Liga 2

Mititelu a rămas singur împotriva FRF » Primăria se retrage din procesul dezafiliării Craiovei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 iulie 2013

Primăria Craiova îşi va retrage plîngerea împotriva FRF în cazul dezafiliării Universităţii Craiova!


În februarie, Olguţa Vasilescu a depus la DNA o cerere de constituire ca parte civilă a instituţiei cu suma de un milion de euro în cazul plîngerii făcute de Adrian Mititelu împotriva FRF şi LPF privind dezafilierea Universităţii Craiova, iar acum vrea să o retragă.

Decizia vine după ce FRF a acordat Primăriei un loc în eşalonul secund, care va fi ocupat de CS Universitatea, noua echipă a Craiovei, condusă de Erik Lincar.

"Olguţa Vasilescu vrea să îşi retragă plîngerea. Mi se pare o sfidare la adresa locuitorului din Craiova. E o trădare cum n-a fost vreodată. Vom ataca în instanţă această hotărîre! Femeia asta ne minte pe toţi! Cum să îţi permiţi să îţi retragi plîngerea de la DNA? E dreptul craiovenilor să fie acolo.

Mă tot gîndesc, dar nu găsesc un motiv pentru decizia asta. Înainte de ruptura dintre noi, ea a spus că tot se fac presiuni asupra ei să treacă de partea lui Mircea Sandu. Probabil că asta s-a întîmplat sau i-a venit în cap ideea că ea e Craiova. Îi place ideea asta de «echipa Olguţei»", a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.