Europa League

Inflaţie de vîrfuri » Petrolul se întăreşte în atac după fuga lui Bokila

Rafael are și cetățenie italiană și e liber de contract

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Petrolul îşi betonează atacul după plecarea lui Bokila. Camara şi Dore au semnat, Rafael e în probe.

Ploieştiul nu plînge după Jeremy Bokila, atacantul care sezonul trecut a fost golgeterul echipei cu 16 reuşite în 31 de partide jucate în Liga 1. "Lupii " au semnat ieri contracte cu doi atacanţi. Abel Camara, 23 de ani, a fost împrumutat timp de un sezon de la Beira Mar, club pentru care a marcat de 5 ori în campionatul trecut. Petrolul are opţiune de transfer definitiv pentru încă trei ani la finalul acestei stagiuni, în schimbul a 500.000 de euro.

Celălalt vîrf care a parafat un contract cu galben-albaştrii este Ferebory Dore, 24 de ani, congolezul semnînd pe trei sezoane cu ploieştenii. Dore a jucat anul trecut pentru Angers, unde a fost coleg cu Keşeru, şi a înscris de 3 ori în 34 de partide.

Un brazilian la teste
Contra îl are în probe şi pe brazilianul Rafael Ramazotti de Quadros. Atacantul de 25 de ani a evoluat în cariera sa în ţara natală, în Japonia, dar şi în Europa pentru Gil Vicente şi FC Zurich.

Din 2011 şi pînă în prezent, a evoluat pentru Santo Andre, Avispa Fukuoka, FC Zurich, Gil Vicente şi Bragantino, bifînd doar 14 meciuri în doi ani de zile şi un gol marcat. Cel mai bun sezon al său a fost în 2010-2011, cînd a primit încredere la Gil Vicente. Atunci a înscris de 8 ori în 25 de meciuri.

2 atacanţi avea Petrolul în lot înainte de transferurile lui Camara şi Dore: Hamza şi Morar

10 goluri a marcat Rafael în cele 48 de meciuri jucate în întreaga sa carieră

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.