Stranieri

"Bigamul" » Dorinel antrenează clandestin la Kuban. Mordovia nu l-a eliberat de contract

Munteanu a intrat în priză. La Kuban, doar la antrenamente Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Munteanu, 45 de ani, a semnat pe 4 sezoane la Krasnodar, dar nu a fost prezentat şi n-a stat pe bancă la nici un meci. "Mordovia n-a acceptat divorţul", a comentat Sovieţki Sport


Pe 10 iunie, Dorinel evada de la Saransk. Oferta lui Kuban, 4 ani contract, 3,6 milioane de euro salariu total net şi participare în Europa League, era de nerefuzat. "Am semnat, sînt fericit, înseamnă că Rusia mă apreciază". Numai că, de atunci, n-a fost prezentat la Krasnodar, n-a stat pe bancă nici la 1-1 cu Rubin, nici la 2-1 cu Tomsk, n-a dat nici un interviu în treningul noii echipe şi nu apare pe site-ul clubului. Conduce doar antrenamentele. Oficial, tehnician e Igor Osinkin. Şi tot oficial, Munteanu nu există la galben-verzi.

De ce? "Pentru că Mordovia n-a acceptat divorţul, iar românul e bigam, un bărbat cu două soţii", a comentat ieri Sovieţki Sport. "Grăbit în fuga sa spre Kuban, Munteanu nici nu şi-a dat demisia, iar gruparea din Saransk nu-l eliberează, susţine că Dorinel a încălcat flagrant legea, rupînd contractul ce dura pînă în 2014".

Ce aşteaptă Mordovia? "Bani! O sumă compensatorie. Pe care Kuban refuză momentan să o plătească". Iar foştii şefi ai lui Dorinel nu dau înapoi: "Subiectul e în mîinile avocaţilor".

0,9 milioane de euro net este salariul lui Dorinel Munteanu la Kuban Krasnodar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.