Liga 1

Pape titular » Senegalezul ar putea fi surpriza pregătită de Mulţescu pentru meciul cu Vaslui

Pape ar putea debuta pentru Dinamo în meciul cu Vaslui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 iulie 2013

Dinamo aşteaptă partida cu Vaslui, de duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct pe Digi 1, pentru a-şi lua revanşa în faţa suporterilor după eşecul de la Timişoara, cu nou-promovata ACS Poli.

Gheorghe Mulţescu a pregătit minuţios partida cu moldovenii, încercînd să găsească formula cea mai bună. Antrenorul de 61 de ani pare tentat să înceapă duminică în sistemul 4-4-2, iar mai multe schimbări vor avea loc în echipă.

Srgian Luchin este indisponibil între 4 şi 6 săptămîni din cauza unei accidentări la genunchi, locul său în echipă urmînd să fie luat de Dragoş Grigore. Steliano Filip va rămîne fundaş stînga, în timp ce Collins Fai va trece pe dreapta. Laurenţiu Rus va urca în linia mediană, ori în centru, ori pe dreapta.

Surpriza cea mai mare vine din ofensivă. Joel Thomas nu va face cuplu cu Ionel Dănciulescu, ci cu Pape Ndaw, senegalezul de 19 ani avînd şansa să debuteze pentru "cîini" într-un meci oficial.

Echipa probabilă:
Bălgrădean - Fai, D. Grigore, Asanovici, St. Filip - L. Rus, C. Matei, Elton, Curtean - Thomas, Pape

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dănciulescu e descumpănit
La Timişoara, Ionel Dănciulescu a fost integralist, însă a pasat greşit la golul lui Cristi Bărbuţ, de 2-0. Criticat de foşti dinamovişti, dar şi supărat după debutul în Liga 1, golgeterul all-time al roş-albilor va fi doar rezervă cu Vasluiul la cererea sa, el considerînd că e mai bine să intre pe parcursul meciului dacă va fi nevoie de el.

"Matei are spaţiu limitat în bandă!"
Gheorghe Mulţescu a vorbit ieri la Fotbal Club, la Digi, despre situaţia lui Cosmin Matei: "Matei poate să dea randament dacă e odihnit şi liniştit. În centru e postul care l-ar face să se pună în valoare, se poate duce în stînga sau în dreapta, în timp ce în tuşă avea spaţiul limitat. Am vorbit cu el şi mi-a spus că a mai jucat acolo şi îi place. Eu vreau să îi dau o haină care să îi vină bine, nu să-l strîngă".

L-ar vrea pe Niculae
Dinamo caută încă un vîrf experimentat, iar Gheorghe Mulţescu spune că ar fi încîntat ca Marius Niculae să revină în Ştefan cel Mare. "Marius Niculae ar fi un jucător util, dar sînt multe lucruri de rezolvat. Problema transferurilor e discutabilă. Mi-ar trebui doi jucători pentru a face echipa să funcţioneze, fiindcă acesta e primul obiectiv. Abia apoi vin rezultatele. Vrem să formăm o echipă pentru patru, cinci ani de acum încolo", a spus antrenorul la Fotbal Club.

Thomas încă o şansă
Chiar dacă nu a avut o evoluţie bună cu Timişoara şi a fost criticat de Cornel Dinu, Joel Thomas va primi credit şi la partida cu Vaslui. "Cu Joel Thomas am stat în fiecare zi şi în Anglia mi-a dat speranţe prin evoluţiile foarte bune pe care le-a avut. Am discutat cu el şi a înţeles şi el că a ţinut mingea mai mult decît trebuia la Timişoara", a explicat Mulţescu situaţia atacantului de 26 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.