Europa League

Au muşcat din vikingi » Petrolul s-a impus la scor în Insulele Feroe: 4-0 cu Vikingur

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Lupii" nu i-au iertat pe feroezi, reuşind o nouă victorie lejeră. În turul următor vine greul, "dubla" cu Vitesse.

"Ne e frică mai mult de deplasare decît de meciul în sine", declarau la unison ploieştenii cu o zi înaintea partidei, pe aeroport. Aveau dreptate! În jurul prînzului, o ceaţă sufocantă s-a aşternut peste Insule şi semnul întrebării a planat deasupra disputării meciului.
Pînă la urmă s-a jucat la Toftir şi totul a decurs conform planului: Manasse a trimis cu capul, iar căpitanul advers, Gregersen, a înscris în proprie poartă. Hamza a risipit orice dubiu în minutul 11, cînd a făcut 2-0 printr-o execuţie spectaculoasă, de la marginea careului.

Tunisianul "lupilor" a mai "muşcat" o dată, în minutul 63, fix înainte de a fi schimbat de Grozav. Younes a reuşit încă un gol spectaculos şi a dus scorul general la 6-0! Înlocuitorul lui Hamza, Grozav, a izbutit şi el să înscrie, profitînd de indecizia fundaşilor nordici: 0-4!
Fără să forţeze, ploieştenii i-au bombardat pe feroezi în cele două meciuri şi merg mai departe, urmînd să întîlnească în turul următor un adversar mult mai dificil, pe olandezii de la Vitesse Arnhem.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.