Liga 1

Angajaţii Oţelului încep să cedeze după mutarea birourilor la Bucureşti » Primul om dat afară!

Dănuț Lungu (dreapta) alături de Narcis Răducan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 iulie 2013

După ce Gazeta Sporturilor a prezentat în ediţia tipărită din 17 iulie haosul de la Oţelul Galaţi, atunci cînd noul patron al echipei Dan Adamescu a decis mutarea tuturor angajaţilor la Bucureşti, astăzi primul om a fost anunţat că a fost demis.

După aproape 10 zile de haos, unul dintre cei mai vechi angajaţi ai clubului, Dănuţ Lungu, specialistul echipei în relaţii publice şi-a anunţat demisia.  "Este oficial: nu mai reprezint FC Oţelul Galaţi decît cu sufletul. Postul de ofiţer de presă (în nomenclatorul de meserii nu există aşa ceva, figuram ca specialist în relaţii publice, ca toţi omologii din Liga I) a fost puţin desfiinţat pe motiv că am refuzat nomadismul Galaţi-Bucureşti şi retur pe propriile speze. Sînt mîndru că am fost o mică rotiţă din sistemul roş-alb-albastru timp de opt ani de zile. Voi iubi Oţelul şi în liga a 99-a chiar dacă nu-şi va propune din primul an promovarea în eşalonul al 98-lea", a fost mesajul postat pe o reţea de socializare de Dănuţ Lungu.

Decizia lui Adamescu a fost anunţată de directorul executiv Remus Pascu, iar toţi angajaţii clubului trebuie să se prezinte la lucru între orele 09:00 - 17:00, la Bucureşti, şi nu la Galaţi, fără ca cineva din conducere să le suporte costurile de transport.

CITEŞTE AICI DETALIILE:
”Intră cu buldozerul în club” » Haos la Galaţi: personalul administrativ obligat să lucreze, de azi, în noul sediu al clubului, la Bucureşti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.