Campionate

Bierhoff se teme pentru ”naţionala” Germaniei

FOTO: Reuters

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 28 iulie 2013

Nemţii au ajuns să se plîngă că numărul străinilor din echipele de frunte ale campionatului propriu, precum Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, pun mari probleme, pentru viitor, "naţionalei" lui Joakim Low.

Mai ales că prima reprezentativă s-a chinuit în amicalele cu Statele Unite, scor 3-4, şi cu Ecuador, scor 4-2. Oliver Bierhoff, acum în vîrstă de 45 de ani, campion european cu Germania în 1996, a declarat pentru express.de: "Germania îi are pe Mario Gotze, Mesut Ozil, Thomas Muller şi Toni Kroos, dar nu mai avem atacanţi clasici şi închizători. În formula de start a lui Bayern din finala Champions League erau 6 jucători străini. Am resimţit acest lucru la Campionatul European Under 21, cînd am fost eliminaţi în faza grupelor".

Bierhoff a mai spus că se teme şi de evoluţia primei reprezentative la Campionatul Mondial de anul viitor, din Brazilia, mai ales că Germania este văzută drept o candidată la trofeu. "Nu trebuie să ne odihnim. Trebuie să muncim spre a deveni, redeveni competitivi", a comentat fostul mare atacant neamţ.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.