Liga 1

VIDEO Grădiniţa repetentă » Jucătorii Rapidului nu au reuşit să se impună în meciul cu Viitorul, 1-1

Cătălin Păun a trăit ieri bucuria primului gol în L1, după 25 de meciuri jucate

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copiii Grantului se simt copleşiţi de duelurile din Liga 1, noua echipă a lui Cristescu fiind dependentă de Pancu.

Duelul grădiniţelor în urletele femeilor din tribune a fost arbitrat de "profesorii" din teren. Daniel Pancu şi Nicolae Dică sînt plămînul Rapidului, respectiv al constănţenilor. Fără ei, aseară ar fi rezultat un tenis de picior la mijlocul terenului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tinerii giuleşteni par în multe faze că nu ştiu nici cum să-şi pună ghetele corect. Găurile imense din apărare şi stîngăciile i-au prilejuit lui Dică, 9, să paseze filtrant pentru reuşita calmă a lui Benzar pe un culoar nepăzit de nimeni: 0-1!

Gol cu forcepsul
Pancone ştie că are rolul măştii de oxigen, aşa că s-a luat singur la trîntă cu adversarii şi, în minutul 25, a trimis cu capul în bară. Viitorul a controlat jocul, însă tot copiii sînt majoritari şi la formaţia lui Hagi, iar imaturitatea în joc a ieşit la suprafaţă cînd Pancu a reluat spre poartă, iar Bejan a respins în genunchiul lui Păun, 41, mingea poposind aiurită în plasă: 1-1!

Rapidul a continuat să pedaleze în gol şi, pînă la final, doar Ciolacu, 63, mai putea marca, însă singur cu Vîtcă a tras fix în picioarele acestuia. De fapt, fotbalul pe ocazii s-a terminat în momentul în care Pancu şi Dică au epuizat benzina. Grantul rămîne fără victorie după două etape şi cu regretul că "grădiniţa" nu a trecut testul Ligii 1.

"Lotul este neomogen, am încercat, practic, imposibilul. Totuşi, ar fi trebuit să învingem. Vreau să văd devotament faţă de club, iar pînă la jumătatea turului să ajungem la forma maximă" (Marian Rada, antrenor Rapid)

"Am făcut un joc bun, meritam chiar victoria. Rapid nu cred că are vreo şansă să se lupte la titlu, nu mai e o echipă puternică" (Nicolae Dică, mijlocaş Viitorul)

"Nu poţi fi mulţumit cu un punct acasă, dar începe să se omogenizeze echipa. Sîntem optimişti, în maximum trei săptămîni echipa va arăta altfel, apoi şi mai bine din iarnă. Oros şi Abrudan sînt dezertori pentru mine" (Nicolae Cristescu, patron Rapid)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Vînă şi Bălaşa la Roma!
Viitorul continuă să transfere în Europa. Gică Hagi s-a înţeles cu AS Roma în privinţa transferurilor atacantului Ionuţ Vînă şi fundaşului dreapta Mihai Bălaşa. Cei doi sînt componenţi ai loturilor de tineret şi vor fi prezentaţi oficial azi la echipa lui Lobonţ. De Bălaşa se mai interesase şi Inter, însă milanezii n-au mai dat nici un semn în ultimele săptămîni. (Viorel Tudorache)

Viitorul a cerut penalty
În minutul 83, constănţenii au solicitat lovitură de la 11 metri după intervenţia lui Drăghia asupra lui Gavra. Balaj i-a acordat cartonaş galben fotbalistului Viitorului, considerînd că a simulat, însă oaspeţii au acuzat că genunchiul stîng al goalkeeperului a lovit glezna dreaptă a lui Gavra, nepermiţîndu-i să joace mingea.

Inbox:
- 2.000 de femei şi de copii i-au încurajat aseară pe Pancu şi compania, meciul disputîndu-se cu porţile închise pentru bărbaţi.
- Tibi Bălan a intrat aseară pentru Rapid în minutul 64, el revenind pe gazon după o pauză de 9 luni. Ultimul său joc datează din octombrie 2012, în Steaua - Chiajna, 0-0, în Cupa României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.