Liga 1

UPDATE Vînă şi Bălaşa au trecut vizita medicală şi au semnat cu AS Roma

Mihai Bălaşa (stînga) va îmbrăca tricoul Romei

Articol de Viorel Tudorache  —  duminică, 28 iulie 2013

UPDATE 12:20 Preşedintele clubului Viitorul Constanţa, Paul Peniu, a declarat că jucătorii Mihai Bălaşa şi Ionuţ Vînă au efectuat vizita medicală şi au semnat contracte cu gruparea italiană AS Roma.

Fundaşul dreapta Mihai Bălaşa (18 ani) şi mijlocaşul Ionuţ Vână (18 ani) au semnat contracte pe cinci ani.

De transferul lui Mihai Bălaşa a fost interesat şi clubul Inter Milano, dar în cele din urmă acesta a semnat cu gruparea romană. "Contractele sînt semnate, sînt deja jucătorii Romei, mai rămîne doar să se rezolve problemele legate de cartea verde. Au efectuat şi vizita medicală, sînt la Roma. De Bălaşa a mai fost interesat şi clubul Inter Milano, dar AS Roma s-a mişcat mai repede", a afirmat Paul Peniu, potrivit Mediafax.

-------------

Gică Hagi s-a înţeles cu AS Roma în privinţa transferurilor atacantului Ionuţ Vînă (18 ani) şi fundaşului dreapta Mihai Bălaşa (18).


Cei doi sînt componenţi ai loturilor de tineret şi vor fi prezentaţi oficial luni la echipa lui Lobonţ. De Bălaşa se mai interesase şi Inter, însă milanezii n-au mai dat nici un semn în ultimele săptămîni.

"E ceva, dar nu e 100%. Mihai e un băiat bun, m-am gîndit la el să mai crească. A stat la noi 5 ani, să sperăm că pleacă să crească în valoare. Transferurile sînt bune, aşteptăm doar să confirme ei", a spus Gică Hagi la DolceSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.