Liga 1

Goana după Niculae » U Cluj încearcă să-l sufle Astrei pe "Săgeată"

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ionel Ganea speră să-l convingă pe atacant să semneze pe un sezon cu Universitatea şi să-l sufle Astrei, unde e dorit insistent de Dinu Gheorghe



Fără victorie în noul sezon, Ionel Ganea caută întăriri pentru a salva "şepcile roşii". Ultima sa ţintă e atacantul Marius Niculae, care şi-a reziliat contractul cu Shandong Luneng. "Am avut o discuţie cu el, i-am spus ce-i putem oferi şi mi-a cerut două zile de gîndire pentru a analiza propunerea. De ce să nu avem şanse să-l convingem? Eu cred că oferim mai multă credibilitate decît mulţi alţii în Liga 1", a spus Ganea.

Antrenorul a recunoscut că speră să-l convingă şi pe Janos Szekely să revină la Cluj. "El mai stă puţin pe gînduri, dar cred la momentul actual avem 70 la sută şanse să joace din nou pentru noi", a comentat Ganezu'. Altfel, U speră să-i legitimeze pe fundaşul Ionuţ Neag (19 ani, ex-Petrolul) şi pe mijlocaşul Sorin Strătilă (26 ani, Dinamo).


Amendat cu 1.000 de euro
După ce a lovit cu piciorul şi a dat cu pumnii în banca de rezerve, mijlocaşul Adrian Borza va fi penalizat de oficialii clujeni. "Am discutat cu el, şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă, dar va trebui să suporte rigorile regulamentului de ordine interioară", a explicat Ganea. Borza va primi o amendă de 1.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.