Liga 1

Decar de Rusia » Dorinel insistă pentru aducerea lui Matei la Kuban, Dinamo cere două milioane de euro

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 31 iulie 2013

Cosmin Matei e noul căpitan al lui Dinamo şi numărul 10 al echipei. Rolul de coordonator îl prinde bine şi atîrnă mai greu la preţul dorit de "cîini" pentru un eventual transfer în străinătate.


Dorinel Munteanu, antrenorul lui Kuban Krasnodar, are o afinitate pentru fotbalistul de 21 de ani, despre care a spus în momentul în care a părăsit gruparea din Ştefan cel Mare că vrea să-l transfere indiferent unde va antrena.

Recent, ruşii şi-au manifestat din nou interesul pentru Matei, însă jucătorul este văzut drept omul-cheie în construcţia "cîinilor" de Gigi Mulţescu, care nu concepe să se despartă de fotbalist. Totuşi, surse autorizate susţin că dacă oficialii lui Krasnodar vor fi de acord să achite două milioane de euro într-o singură tranşă, afacerea se va perfecta.

Pe postul de coordonator de joc, Dinamo mai are doi fotbalişti: Alexandru Curtean şi Cătălin Munteanu, ultimul fiind accidentat şi cu şanse de revenire pe gazon la jumătatea lui septembrie.

3.500 de euro este salariul lunar al lui Matei în Ştefan cel Mare

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Matei, conform transfermarkt.de

5 goluri şi două pase decisive are Matei în cele 28 de partide jucate pentru Dinamo, în sezonul trecut, în Liga 1


"Torje este un jucător important, de care îmi place, şi mai sînt interesat de un fotbalist de la Dinamo, dar nu vă pot spune numele lui acum"
Dorinel Munteanu, la sportro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.